Omvisning på Sula

SulaKultur tilbyr Omvisning på Sula:

Her er noe av det du vil få svar på… Hvorfor var det fullt av guttunger under kaia da melke-båten ankom? Hvorfor ble Lauritz narret hjem fra skolen av sin egen far? Hvorfor er gravplassen på Sula den eneste av sitt slag i Norge? Hvem har æren for at ingen fra Sula omkom under Titran- ulykken? Hva gjorde fyr-assistenten for å holde beilerne unna sine to smell-vakre døtre? Dette, og mye mer, får du svar på når du blir med på en vandring rundt på Sula. Hele runden på Tur 1 og Tur 2 er i underkant av 1 km. Her har du de ulike alternativene for omvisning.



Tur 1

Når jeg først er på Sula vil jeg ha med meg mest mulig, og derfor vil jeg ha fyldig informasjon ved hver post (2 timer.)

Pris: kr 200,- pr. person. (Inkludert kr 50 til grendelaget. Gratis under 12 år)


Tur 2

Jeg ønsker å være fysisk til stede der severdighetene ligger, og jeg er fornøyd med å få med meg basis-informasjonen ved hver post. Det gjør ikke noe at Fiskeværsmuseet er utelatt da jeg kan se mye av det som er omtalt i fiskeværsmuseet rundt på øya. (1 time)

Pris: 150,- pr. person (Gratis under 12 år)

 
Tur 3

Jeg foretrekker å få mesteparten av informasjonen med meg på Fiskeværsmuseet. Der kan jeg også se bilder av severdighetene, og jeg kan oppholde meg innendørs hele tiden. (Tar rundt 1 time)

Pris: kr 150,- pr. person. (Inkludert kr 50 til grendelaget. Gratis under 12 år)