Midt i Sommeren

Evelyn Brev fra Evelyn og Tom, Molosjåen, Nyheter

SulaKultur har nå planlagt sommerens aktiviteter, etter en vår med mye nettverksarbeid, og idémyldring. Vi ønsker å skape noe her ute, i den ville naturen, tett på elementene. Vi vil bidra til mangfold og til opplevelser, både for kropp og sjel. Vi er så heldige å ha en av Sulas beste sjåtomter, rett ved moloen, ved innseilingen til Sula havn. Molosjåen ligger på Jektneset, der den første bebyggelsen på Sula fant sted. I dag er Jektneset et LNF-område, det vil si et friluftsområde. Området er vakkert og godt egnet til å nyte både solnedgang og soloppgang. Derfor har SulaKultur laget et sommerprogram som skal finne sted i og rundt Molosjåen.

Image

Molosjåens Sommerprogram

Vi har lagt opp et variert program på Molosjåen på Jektneset, fra 13.-22. juli – som er SulaKulturs bidrag til SommerSula. Hovedattraksjonen i årets program utstilling av kunst- og håndverksprodukter av Laila Ovesen Syrstad og Knut Helmersen. Utstillingen er åpen under alle arrangementer, og besøk kan også gjøres etter avtale med SulaKultur.

Se fullstendig program her.

Dette 9-dagers programmet er starten på aktiviteter i juli måned, noe vi ønsker å utvide til å gjelde hele juli etter hvert, og innlemme sommerkonsert-rekke i Sula kapell, sjåkonserter, guiding, meditasjon og vandring i fjæra... uansett; årets sommeruke på Molosjåen markerer for oss starten på noe som vi tror vil vokse. Og kanskje skal vi la det vokse litt vilt i starten… så ser vi hva det blir til.

GOD SOMMER!